Mr. V.N. Sakkers (Verena)

 

Verena N. Sakkers rondde in 1996 de HEAO af (afstudeerrichtingen Human Recources Management en Management Economie en Recht) en studeerde in 1999 af in Nederlands recht aan de Katholieke Universiteit te Nijmegen. Tijdens haar studies was zij onder andere als bestuurslid verbonden aan de Stichting Rechtswinkel Amsterdam en liep zij stage als waarnemend griffier bij de Rechtbank Zwolle-Lelystad.

 

Na een aantal jaren als Arbeidsrechtjurist te hebben gewerkt voor een vakbond en een verzekeraar, is mr. Sakkers sinds maart 2003 bij de rechtbank Amsterdam beëdigd als advocaat. Zij begon haar loopbaan als advocaat bij Korvinus Abeln Advocaten te Amsterdam. Sinds april 2010 is zij als partner verbonden aan ons kantoor en heeft zij een algemene civiele praktijk, en is zij gespecialiseerd in het Ambtenarenrecht & Medezeggenschapsrecht voor de publieke sector, Arbeidsrecht en Personen- en Familierecht. Tevens is zij lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht, Vereniging Ambtenaar & Recht en de Vereniging Familie & Jeugdrecht.

 

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Telefoon nummer: 06-81519456

 

 

Trainingen en seminars voor de ondernemingsraad

 

Training Ondernemingsraad

Om de ondernemingsraad een sterke basis in het ambtenarenrecht te bieden, geeft Verena Sakkers in nauwe samenwerking met Trainingsbureau Trainiac Training & Advies, met enige regelmaat trainingen Ambtenarenrecht & Medezeggenschapsrecht, zodat de Ondernemingsraad beter in staat zal zijn om de eventuele arbeidsrechtelijke gevolgen van advies- en/of instemmingsverzoeken te begrijpen. In de trainingen wordt ook ingegaan op recente ontwikkelingen in het ambtenaren- en medezeggenschapsrecht. De training is geschikt voor leden van de ondernemingsraad, de HR-commissie van de ondernemingsraad, onderdeelcommissies of een personeelsvertegenwoordiging.

 

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met het trainingsbureau Trainiac Training & Advies, Postbus 27010, 3003 LA Rotterdam,  010 – 7538330, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Seminars "Actualiteiten in Medezeggenschap en Ambtenarenrecht"

De overheid is volop in beweging! Als ondernemingsraad merkt u direct de gevolgen van de overheidsmaatregelen. Het is daarom belangrijk om uw kennis met betrekking tot de Wet op de Ondernemingsraden op peil te houden. Om deze reden organiseert Trainiac Training & Advies  met enige regelmaat het seminar “Actualiteiten in Medezeggenschap en Ambtenarenrecht”. In dit seminar gaan we uitgebreid in op de actualiteiten, jurisprudentie en bijzondere situaties die zich recentelijk op het gebied van medezeggenschap en het ambtenarenrecht hebben voorgedaan.

 

Programma:

 

15.30-16.00 Ontvangst
16.00-17.00 Actualiteiten in Medezeggenschap, door Mark Capel van Trainiac Training & Advies
17.00-18.00 Actualiteiten in Ambtenarenrecht, door mr. Verena Sakkers van EVN Advocaten
18.00-19.00 Borrel en netwerken

 

Tijd en datum:

 

Kijkt u voor recente data op de website van www.trainiac.nl  

 

Locaties:  

Erasmus Universiteit Rotterdam, Faculty Club
Campus Woudestein
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
H-Gebouw, 17e etage

 

Nautiek
Veemkade 267
1019CZ Amsterdam

De deelname is kosteloos.

 

Er is voor het seminar slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Om deze reden kunt u zich met maximaal twee deelnemers per ondernemingsraad aanmelden. Indien er meer leden van de OR deel zouden willen nemen is het tevens mogelijk een workshop "Actualiteiten in Medezeggenschap" voor uw OR te organiseren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.