Mr. E.J.A. Bosma (Eline)

Eline Bosma heeft in 2002 een mediation opleiding gevolgd bij The Lime Tree. Zij is in 2007 afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij onder andere stage gelopen bij Spong Advocaten te Haarlem.

Na haar studie is zij gaan werken voor Van Rossem Advocaten in Amsterdam en is in april 2008 bij de rechtbank te Amsterdam beŽdigd als advocaat. Zij heeft bij Van Rossem gewerkt op het terrein van het Arbeidsrecht, Personen- en familierecht en Bestuursrecht (voornamelijk Bibob procedures). Vervolgens is zij als advocaat werkzaam geweest bij 2Blegal Advocaten, waar de nadruk lag op het Arbeids- en Ondernemingsrecht.

Sinds april 2010 is mr. Bosma als partner verbonden aan ons kantoor. Zij heeft een algemene rechtspraktijk en is gespecialiseerd in het Huurrecht en het Personen- en Familierecht.

Mr. Bosma is tevens NMI en ADR geregistreerde mediator. Als mediator bemiddelt zij met enige regelmaat in zowel personen- en familierecht als arbeidsrechtelijke geschillen.  

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Trainingen

In nauwe samenwerking met "Conflictbemiddeling Trainingen en Opleidingen" geeft Mr. Bosma met enige regelmaat juridische trainingsdagen, in het kader van de basis en personen- en familierecht mediation opleiding. 

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen via Conflictbemiddeling trainigen en opleidingen te Rotterdam, telefoonnummer 010 Ė 2480048 www.conflictbemiddeling.nl.

 

eline_katja_mali